In de doos

Klein of groot? Jij beslist!

Combineer de dozen om de sofa van je dromen te maken!
Je hebt altijd doos A nodig, want die bevat de armleuningen en de buitenste pootjes.
Voeg evenveel B-dozen toe als je zitplaatsen nodig hebt.

Veelzijdig. Net als jij.

Sofi combineert twee verschillende looks in één sofa. Woon je eerder strak en modern? Kies dan de vlakke kant van de kussens. Heb je toch liever een klassieke look? Gebruik dan de kant met knopen! Kan je niet kiezen? Waarom zou je de twee stijlen niet combineren? Er staat geen limiet op Sofi’s veelzijdigheid!

Technische specificaties

DOOS A

armleuningen en poten

DOOS B

zitstuk, rugkussen,
zitkussen, poten

Maat van een 3-zitssofa (Sofa):

Lengte:

219 cm

Hoogte:

87 cm

Diepte:

86 cm

Kleuren en stof: verkrijgbaar in grijze stof of bruine lederlook.

Pin je niet vast. Ga voor de sofa die jij zelf wil

Bouw zelf de sofa van je dromen.

Stel Sofi zelf samen. Kies de boxen die voor jou passen en wij leveren ze bij je thuis. De montage is gemakkelijk en snel. Je hoeft geen nieuwe sofa te kopen moest je Sofi te klein worden. Bestel gewoon een extra deel en transformeer je 2-zit in een 3-zit of zelfs een 4-zit! Handige montagegidsen helpen je de zetel om te bouwen zonder moeilijkheden. Sofi is beschikbaar in een lichtgrijze stof of een bruine lederlook.
Verkies je een strakke en moderne look of hou je meer van de klassieke knopen? Draai haar kussens om en transformeer haar hele look! Sofi is er in alle maten en is perfect voor jonge koppels, gezinnen let kinderen en singels! Haar rug is mee bekleed, dus ze kan echt overal geplaatst worden!